Belysning

Vi säljer och monterar Wibres hela sortiment av undervattensbelysning och fontänbelysning.
Wibre har funnits sedan 1919 och sitter på många platser och i badhus i hela världen, Wibre kommer från Leingarten i Tyskland 
Se hela produkt utbudet och mer information direkt på Wibres egna hemsida:
 https://www.wibre.de/en/start.html

Wibres lampor passar till de flesta pooler som är byggda i  material som tex som ovan, Rostfritt stål men även betongpool med kakel och betongpool med liner.

Till höger ser vi Place Jean Jaurès:  Från början så satt det 120 watts PAR38 i denna fontän som sedan byttes ut till rostfria "Long-life POW-LED spotlights 4.0199 RGB-W" Här använder man 18 ringformade lampor som placerades direkt framför de smalaste yttersta ringen av vattenstrålar och 4 Spotlights placerades närmare mitten som lyser upp den högre delen av fontänen.

Med hjälp av denna uppdatering på lamporna så sparar man ca 70% av elförbrukningen och fick ett bättre / kraftigare ljus pga LED.

Bilden kommer från Wibres egna hemsida.

Nedan ser ni ett urval av sortimentet från Wibre med bla en utbytes del till en tidigare halogenbelysning.

4.0102
4.0292
4.0502
4.2013

Här ser vi bilder ifrån ett badhus i Stockholm där vi bytte till nya Wibre lampor. Där hade två skruvar blivit så hårt dragna av den som monterade de gamla lamporna att vi var tvungna att borra ut dem underytan med tryckluftsdriven borrmaskin.

Vi hade även med oss vår specialdammsugare för pool så vi kunde dammsuga upp samtliga metallspåner och skräp som blev ifrån dem urborrade skruvarna så att badgäster kunde bada strax efter att vårt arbete var slutfört.