Retur & Ångerrätt

Hos Wgren har du alltid 14 dagars ångerrätt. Fraktkostnaden står ni själva för och det är viktigt att produkten inte används innan en retur sker, förpackningen måste alltså vara obruten.
När din retur mottagits behöver den godkännas av Wgren.se vid en ogiltig retur återkopplar vi till dig via mail.
Vid retur står du för risken för varan och det är därför mycket viktigt att varan returneras i en oskadad originalförpackning och att alla eventuella tillbehör och manualer också skickas med. Använd gärna originalkartongen din order kom i som yttre emballage vid retur. Förpacka din retur väl och skicka ditt paket spårbart.
Märk returen tydligt med Wgren AB samt lägg till en notering där ditt namn och mailadress framgår och skicka paketet till:

Wgren AB
13234 Saltsjö-Boo
Värmdövägen 703
Reklamation

Du som konsument har enligt svensk lag möjlighet att reklamera en vara i upp till 3 år efter köpet, dock inom skälig tid från att ett fel upptäckts. Reklamationsrätten gäller fel som kan härledas till produktionen av varan och gäller alltså inte normalt slitage eller åldrande av produkt.

Wgren.se förbehåller sig rätten att i första hand avhjälpa felet, i andra hand omleverans av varan och i sista hand återköp. Vänligen kontakta oss gällande frågor om reklamationer och returer på Info@Wgren.se

Observera att Wgren.se inte står för returfrakten.